Bohagsflytt

Låt oss göra det tunga jobbet

Skräddarsy flytten från All Inclusive där allt som packning, flytt och uppackning ingår till enbart flytt av de tunga sakerna.

ATM Logistik erbjuder

  • Leverans och lån av flyttlådor

  • Fasta priser

  • Packning och möbelmontering

  • RUT-avdrag

Tryggt

Vi är rädda om dina ägodelar och hanterar dem med varsam hand. Våra flyttarbetare är utbildade, har lång erfarenhet och använder sig av de senaste hjälpmedlen.

Smidigt

Flytten ska vara en smidig och positiv upplevelse, och vi gör vårt yttersta för att den ska bli så enkel som möjligt för dig. Så du kan minska stressen och bekymren som vanligtvis uppstår under en flytt och frigöra tid och energi för att fokusera på andra saker.

Skräddarsytt

Du får en skräddarsydd lösning som anpassad efter dina behov och önskemål – vi kan leverera flyttlådor, packa, flytta och montera. Allt till fasta priser. Det är du som bestämmer vad vi ska göra.

En flyttfirma att lita på

På ATM Logistik förstår vi vikten av att vara en pålitlig partner under hela flytten – du lägger trots allt alla dina ägodelar i våra händer. För oss är det viktigt att du blir nöjd. Och vi tar din flytt på största allvar.

Kontakta oss när du ska flytta och vill känna dig trygg i att ditt bohag är i goda händer under hela flytten. Om du behöver mellanlagra dina möbler och ägodelar är det möjligt att magasinera under perioden du är mellan två boenden.

Kontakta oss!

Undrar du över något? Kontakta oss så reder vi ut dina frågetecken.