Företagsflytt

Vi tar er tryggt till er nya arbetsplats

ATM Logistik har lång erfarenhet och har genomfört stora komplexa flyttar såväl som små interna omflyttningar åt företag och organisationer. Vi hjälper och ser till att er flytt blir enkel och smidig. I oss hittar ni en trygg partner som hanterar era möbler och inventarier med varsam hand. Våra erfarna medarbetare sköter allt kring logistiken så att ni kan jobba vidare i godan ro, utan kostsamma avbrott i verksamheten.

Har ni specifika önskemål kring flytten? Vi hjälper er med planering och skräddarsyr ett smidigt upplägg som passar just er.

ATM Logistik erbjuder

  • Projektledning och hjälp med planering

  • Bred erfarenhet av återbruk och avveckling

  • Pack- och monteringshjälp

  • SPOC – Singel Point of Contact

Packning

Vi hjälper er att planera flytten in i minsta detalj ända fram till flyttdatumet och levererar allt flyttmaterial ni behöver till era nuvarande lokaler så att ni kan påbörja nedpackning i er egen takt.

Skräddarsytt

Er flytt skräddarsys utifrån era behov och önskemål. Våra medarbetare gör jobbet åt er – allt från packhjälp till flytt av säkerhetsskåp.

Återbruk

I samband med flytten hjälper vi er med återbruk av möbler och inventarier. Dels kan det handla om ombyggnation av befintliga möbler för att passa ert nya kontor, eller avyttring av saker som inte längre behövs. Vi hjälper er med försäljning av det som går samt monterar ner och återvinner resten – alltid med miljön i åtanke. Pengarna från eventuell försäljning hamnar givetvis hos er.

En trygg partner genom hela flytten

Kontakta oss!

Undrar du över något? Kontakta oss så reder vi ut dina frågetecken.