Om oss

Med kvalitet, hållbarhet och kunden i fokus

ATM Logistik levererar högkvalitativa och prisvärda logistiktjänster till företag och privatpersoner – alltid med kunden och hållbarhet i fokus. Vi har utfört tusentals uppdrag för kunder som önskar en smidig flyttprocess.

Våra tjänster levereras med en hög känsla för service och kvalitet baserad på lång erfarenhet och kompetens.

Pålitlig partner

För oss är det viktigt att du känner dig både nöjd och trygg med oss. Vi strävar efter att ständigt utveckla våra arbetssätt, med kundernas krav och önskemål i fokus. Vi ska vara en lönsam och ansvarstagande partner, som tillfredsställer ert behov och helst överträffar era förväntningar.

Hållbarhet som påverkar

Vi är stolta över vårt hållbarhetsarbete och strävar alltid efter minsta möjliga miljöpåverkan. Med utveckling av arbetsmetoder och en modern och hållbar fordonsflotta strävar vi efter en ständig förbättring av vår verksamhet i syfte att värna och skydda miljön.

Det här gör vi:

Kartlägger verksamhetens miljöpåverkan

Planerar och genomför miljöförbättringar

Miljöutbildar våra medarbetare

Följer upp och förbättrar miljöarbetet

Fair transport

ATM Logistik är hållbarhetscertifierade av Sveriges Åkeriföretag, enligtFair Transport. Fair Transport är ett stöd för både den som köper och säljer transporter. Tack vare certifieringen kan båda parter försäkra sig om att arbetet i den gemensamma transportkedjan utförs trafiksäkert, klimatsmart och med goda villkor för de anställda.

Kontakta oss!

Undrar du över något? Kontakta oss så reder vi ut dina frågetecken.